Salgsbetingelser

Allment

Det skal være enkelt, smidig og trygt å handle hos Fotograf Holst. Velg hva du skal bestille/betale. Fyll inn kontakt-adresse, velg betalingsmåte, trykk på at du har akseptert våre vilkår og klikk så på ¨send ordren¨.  Når kjøpet er gjennomført får du en bekreftelse via e-mail. Bestiller du barnehage/skolefoto er det viktig at ordrenummeret du får tilsendt noteres opp nederst på konvolutten.

Frakt og leveranser etterbestilling bilder

Første gangs bilder du har bestilt fra barnehage og skolefoto leveres uten kostnad etter avtale direkte til barnehage/skole. På vanlige bestillinger og etterbestilling av barnehage/skolebilder kommer det en fraktkostnad. Vi tar ansvaret for varer som skades eller kommer bort når varen leveres til deg. Om du trenger å returnere en vare til oss så er det du som kunde som har ansvaret for varen samt forpakningen. Det er derfor viktig at du pakker ned varen slik at varen eller forpakningen ikke skades. Om en skade skulle oppstå under transporteringen skal du rapportere skaden til transportfirmaet som leverte varen til deg.

Returer og reklamasjon

Din angrerett (angrefrist) gjelder inntil til 14 dager. På alle barnehage- og skolebilder har vi utvidet fristen til hele 30 dager etter mottatte bilder. Vil du utnytte deg av din angrerett er du ansvarlig for å holde varen i like god stand som når du fikk den. Om varen skades eller blir borte på grunn av at du har vært uforsiktig, mister du angreretten.

Om du ønsker å returnere bildet/produktet, vennligst kontakt oss via vår hjemmeside eller ring oss på telefon 75645600. Returer skal sendes som brev eller pakke til oss, ikke som oppkrav.

Returer skjer på kundens bekostning. Fotograf Holst betaler selvfølgelig returkostnaden for å sende tilbake varer som er defekte eller varer som er pakket feil. Fraktkostnaden trekkes automatisk fra beløpet som du skal få tilbake. Om du utnytter din angrerett, betales pengene tilbake innen 14 dager fra den dag Fotograf Holst tar i mot varen.

I tilfelle tvist henviser vi til forbrukerrådet, vi følger alltid deres anbefalinger. Forbrukersalgsloven, som ivaretar dine interesser som kunde, gjelder selvfølgelig også når du handler hos oss.

Priser og betaling

Alle varer som selges av Fotograf Holst tilhører Fotograf Holst frem til hele betalingen har blitt fullført. Betalingen skjer med kort. Vi aksepterer de fleste internasjonale kort, men ikke American Express. Fotograf Holst belaster din konto/kredittkort. En bekreftelse av kjøpet sendes til den oppgitte e-mail adressen.

Betalingssikkerhet er veldig høyt prioritert. Fotograf Holst samarbeider med DIBS for innløsning av konto-/kredittkorts betalinger. DIBS er sertifisert av både norske og utenlandske banker og kortforetak. For å gjøre kortkjøpet så sikkert som mulig, sendes all informasjon kryptert med SSL (Secure Sockets Layer) ved overføring til DIBS. Det betyr at informasjonen skjer via en sikker forbindelse og at din kortinformasjon ikke kan leses av utenforstående. Ingen av din kortinformasjon verken registreres eller lagres av Fotograf Holst. Alle falske ordrer som kommer til Fotograf Holst kommer til å spores og ved mistanke om bedrageri kommer kjøpet til og bli stoppet og hendelsen politianmeldes.

Personloven

Når du legger inn din bestilling hos Fotograf Holst oppgir du dine personopplysninger. Dine personopplysninger beskyttes av personvernet. Når du sender en bestilling godkjenner du at vi samler inn, lagrer og behandler din informasjon. Vi bruker informasjonen for å gjennomføre vårt engasjement til deg og se til at du får den servicen du forventer av oss. Vi kommer ikke til å dele din personlige informasjon med en tredjepart, med mindre vi blir tvunget til å oppgi ditt navn og din adresse for at produktet skal kunne leveres til deg. (Som for eksempel til vårt budfirma eller leverandør).

Du har alltid muligheten til å ta del av den personlige informasjonen vi har om deg. Om de skulle være feilaktige, ufullstendig eller irrelevante kan du ønske at informasjonen skal rettes eller tar bort. Kontakt oss i så fall via e-mail.

Reservasjoner

Fotograf Holst reserverer seg for at bildeprodukter/varer/rammer kan ta slutt på lager samt at varer kan ha utgått fra sortimentet. Fotograf Holst reserverer seg mot eventuelle ¨trykkfeil¨ på denne hjemmesiden.

Force Majeure

Fotograf Holst er ikke ansvarlig for forsinkelser eller svikt for å fullføre våre forpliktelser om forsendingen eller svik oppstår på grunn av en hendelse som ligger utenom vår vanlige kontroll. Eksempel på slike hendelser kan være krig, sivile uroligheter, problemer med infrastrukturen, statlig intervensjon, branner, oversvømmelser, ulykker, stormer, streiker, lockouter, sabotasje, ulykker av større omfang eller annen type naturkatastrofer som påvirker oss eller våre leverandører.

Storgaten 84, 8200 Fauske, e-post: post@fotografholst.no

fotografholst.no

fotografholst

Antall Pris Pris totalt
Kr.
,-
Kr.
,-
Din bestilling

Din bestilling