Skolefoto

I dag fotograferer vi skoler og barnehager fra Halsa, Jektvik og Tjongsfjord i sør til Hamarøy, Drag og Kjøpsvik i nord.
Vi har fotografert skoler og barnehager helt siden 1977 og vi fotograferer alltid ute, da dette gir dere de beste bildene.

Bestilling av bilder er selvfølgelig helt frivillig og vi har 30 dagers returrett med pengene tilbake om resultatet ikke faller i smak.

Skolen/barnehagen får automatisk et gruppebilde med ramme gratis av hver klasse/avdeling som vi har fotografert, som kan henges rett opp på veggen hos dem. I tillegg vil alle lærere/ansatte som er med på bildet få hver sin egen kalender med gruppebildet på, helt gratis.

 

Våre fordeler:

Ingen pengeinnsamling
Eleven/barnet får med seg hjem en bestillingslapp noen dager før fotograferingen som foreldre/foresatte fyller ut. Denne taes med dagen før fotograferingsdagen og leveres til barnehage/skole. All betaling skjer via vår betalingsside betal.fotografholst.no hvor du kan velge å betale bildene med kort, faktura eller Vipps.

Ingen kjøpeplikt
Det er helt frivillig å bestille bilder hos oss.

Rask levering
Bildene leveres i løpet av 3-4 uker alt etter hvor stort trykk det er hos oss, eller etter avtale direkte med skole/barnehage.

Fornøyd-garanti
Om noen ikke blir helt fornøyd med bildene, kan de velge om de ønsker å få tatt nye bilder uten ekstra kostnad hvis dette lar seg gjøre, eller få pengene tilbake.

Lokal produksjon
Som én av få skolefotografer i Nord-Norge produserer vi alle våre skolebilder selv. Lokalt på Fauske med markedets beste maskiner og full kontroll på farger og leveringstid.

Etterbestilling
Hos oss kan du etterbestille skolebilder vi har tatt helt tilbake til 1977. Alt arkiveres for framtiden, og kan lett etterbestilles senere.

Ta kontakt med oss for tilbud og prøver!

fotografholst.no

fotografholst

Antall Pris Pris totalt
Kr.
,-
Kr.
,-
Din bestilling

Din bestilling